Global Home
Пољопривреда

Korišćenje tehnologije za preciznu poljoprivredu

Poljoprivreda je danas složenija nego što je ikada bila. Nepredvidivost vremena, kontrola štetočina i korova, promene tržišnih cena, nedostatak prirodnih resursa, i sve to u svetu koji se približava broju od devet milijardi ljudi. Ovi izazovi zahtevaju od BASF-a da nastavi sa svojom posvećenošću stvaranju inovativnih rešenja za proizvođače, podržavajući prehranu gladne planete.

Kao lider u industriji, sa širokom paletom fungicida, insekticida, herbicida i tretmana semena, BASF pomaže farmerima da održivo povećaju prinose i kvalitet svojih useva. Negujući kulturu inovacija i usklađujući ih sa potrebama klijenata, naše tehnologije imaju za cilj da osiguraju da usevi rastu zdraviji, jači i otporniji na stresne faktore kao što su toplota i suše.

BASF takođe nudi niz pametnih rešenja za problem štetočina u urbanim i ruralnim područjima. Zahvaljujući našim proizvodima za zaštitu objekata od termita pa do mreža za komarce koje efikasno suzbijaju širenje bolesti čiji su prenosnici insekti, pomažemo svojim klijentima da svoje domove, objekte za hranu i preduzeća održe čistim i bez štetočina.