Global Home
Moldova
Agricultură

Utilizăm tehnologia pentru o agricultură de precizie

Agricultura este astăzi mai complexă ca oricând. Caracterul imprevizibil al vremii, combaterea dăunătorilor şi buruienilor, creşterea preţului pieţei, insuficienţa resurselor naturale, toate într-o lume care se îndreaptă spre un număr de 9 miliarde locuitori. Aceste provocări impun companiei BASF să-şi ducă la îndeplinire angajamentul de a crea soluţii inovatoare pentru cultivatori, susţinându-i pe aceştia în sarcina de a hrăni o planetă înfometată.

 

În calitate de lider în domeniul industrial, cu un larg portofoliu în ceea ce priveşte fungicidele, insecticidele, erbicidele şi tratamentul seminţelor, BASF oferă fermierilor sprijin pentru creşterea sustenabilă a randamentului şi a calităţii recoltelor. Prin întreţinerea unei culturi a inovaţiei în linie cu nevoile clienţilor, tehnologiile noastre au ca obiectiv să se asigure că recoltele vor creşte mai sănătoase, mai puternice şi mai rezistente la factori de stres, cum ar fi căldura sau seceta.

BASF pune, de asemenea, la dispoziţie o gamă de soluţii inteligente pentru probleme privind dăunătorii în zonele urbane şi rurale. De la produse pentru protejarea clădirilor de termite până la pânze de ţânţari care combat în mod eficient răspândirea de vectori biologici, ne ajutăm clienţii să-şi menţină casele, restaurantele şi companiile dezinfectate şi neatacate de dăunători.