België
Landbouw

Technologie voor precisielandbouw

Landbouw is vandaag complexer dan ooit tevoren. De onvoorspelbaarheid van het weer, het beheersen van plagen en onkruid, de ontwikkeling van de marktprijs, schaarste van natuurlijke hulpbronnen, en dit alles in een wereld met binnenkort negen miljard mensen. Deze uitdagingen vereisen de voortdurende inzet van BASF om innovatieve oplossingen voor landbouwers te ontwikkelen, en hen zo te helpen aan de groeiende vraag naar voedsel te voldoen.

Als toonaangevend bedrijf in de sector, met een breed portfolio aan fungiciden, insecticiden, herbiciden en zaadbehandelingen, helpt BASF landbouwers op een duurzame manier de oogstopbrengsten en de kwaliteit van hun gewassen te verbeteren. We koesteren een cultuur van innovatie die gericht is op de behoeften van de klant. Zo willen we er met onze technologieën voor zorgen dat gewassen gezonder, sterker en beter bestand worden tegen stressfactoren als hitte of droogte.

BASF heeft ook een gamma slimme bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte in stedelijke en landelijke gebieden. Van middelen die gebouwen beschermen tegen termieten tot muggennetten die de verspreiding van ziekten door insecten op effectieve wijze afremmen: met onze producten helpen we onze klanten hun huis, eetgelegenheid en bedrijf schoon en ongediertevrij te houden.