Global Home
Landbouw

De juiste balans vinden voor succes

Landbouw is het mooiste beroep op aarde – en het wordt steeds groter en complexer. Over de hele wereld heeft de maatschappij een visie op hoe land moet worden gebruikt, welk voedsel moet worden geproduceerd en hoeveel ruimte voor natuur op landbouwbedrijven moet worden geboden. Bovendien dragen voedingskeuzes, voedselprijs en voedselzekerheid allemaal bij aan de complexiteit van wat de rollen en verantwoordelijkheden van een landbouwer zijn.

Als één van de toonaangevende bedrijven in de landbouwsector combineren we transformatieve innovatie met praktische actie in het veld. We verbinden innovatieve, sterk gereguleerde producten en digitale tools met het land en de knowhow van een landbouwer.

Wij geloven dat we, door onze kennis, passie en samenwerkingsverbanden in de sector toe te passen, landbouwers kunnen helpen hun brood te verdienen en te leveren wat de maatschappij verwacht zonder de natuur in gevaar te brengen. We hebben meer dan 150 jaar lang een diepgaand inzicht verworven in de gewassen die in België worden gekweekt, waaronder granen, mais, aardappelen, suikerbiet, fruit, groenten ... En we hebben een breed portfolio ontwikkeld in België dat bestaat uit verschillende soorten teeltzaden en specifiek geselecteerde plantenkenmerken, chemische en biologische gewasbescherming, oplossingen voor bodembeheer, plantgezondheid, ongediertebestrijding en digitale landbouw.

Wij zijn ervan overtuigd dat de weg voorwaarts voor de landbouw is, om het juiste evenwicht te vinden voor succes - voor landbouwers, voor de voedselketen en voor toekomstige generaties van onze landen.